Logo
Imprimă această pagină

MSD vine cu solutii fara intepaturi pentru mastite

A fost lansat un tratament pentru mastita cu aplicare locala, fara intepaturi, pentru uzul veterinarilor si fermierilor. Finadyne Transdermal, de la MSD Animal Health, medicament cu eliberare pe baza de reteta, poate fi folosit prin administrare unica pentru diminuarea febrei asociate cu mastita acuta. 

Finadyne Transdermal isi justifica eficacitatea deja testata pentru reducerea pirexiei asociate cu Complexul Bolilor Respiratorii la vaca. 

Primul si unicul

Tehnologia aflata in spatele primului si unicului antiinflamator non-steroidian cu aplicare cutanata pentru bovine vine cu o penetrabilitate sporita a pielii, cuplata cu o absorbtie rapida in fluxul sangvin. Concentratia plasmatica maxima ramane stabila mai mult timp decat in cazul produselor injectabile. 

Eficienta rapida

Managerul MSD, Martin Behr, sustine: „Finadyne Transdermal este un produs unic, cu o formula cu administrare cutanata ce combina eficienta rapida cu o cale de administrare inovatoare, ce nu implica intepare. Dupa ce se aplica pe piele, actioneaza rapid – chiar si dupa doua ore de la tratament – si prezinta o perioada de asteptare scurta pentru lapte (36 ore).”

Dr. Behr a mai adaugat faptul ca timpul utilizat de fermieri pentru manipularea si tratarea animalelor este redus cu mai mult de 60 % prin folosirea unui produs cu administrare cutanata, in comparatie cu unul cu administrare injectabila, ceea ce presupune mai putin stres si mai putina contentionare.

Ultima modificareSâmbătă, 16 Februarie 2019 05:45
  • Ustensile necesare: Nespecificat
  • Activitate necesita specializare?: Nespecificat
  • Recomandarea noastra: Saloane de ingrijire
logo euroveterinarian
2009 - 2018 © Revista Veterinarul FERMA & Asociatia Euroveterinarian
Toate drepturile rezervate. Copierea, distribuirea, transmiterea si folosirea neautorizata a materialelor de pe acest website sunt strict interzise fara acordul scris al Asociatiei Euroveterinarian. Responsabilitatea privind continutul materialelor revine autorilor. Toate materialele de pe acest website sunt protejate de Legea privind drepturile de autor.