Log in

O lume in continua schimbare

Astazi tehnologia evolueaza la fiecare jumatate de ora. Cu numai cativa ani in urma, tehnologia evolua la nivel de ani. Adica, aparea o noua generatie de echipamente tehnologice, gen telefoane, automobile la unul, doi ani sau chiar trei ani. Si nu erau schimbari remarcabile. Se schimba putin designul, ceva functionalitati noi si rar de tot, mecanisme.

Astazi, Samsung prezinta in fiecare luna, noi echipamente telefoane inteligente, tablete, televizoare, etc cu totul si cu totul diferite de la o serie la alta. Si acesta este doar un exemplu, in lume fiind publicate noi si noi inventii la fiecare ora sau chiar jumatate de ora. Aceasta datorita enormei puteri de calcul a computerelor care pot realiza randari si simulari in timp real la nivel de minute, economisind timp pentru testare sau verificari.

Astfel, a aparut aceasta masinarie care pare desprinsa din filmele SF de acum 10 ani. Un tractor complet independent care lucreaza 24 ore din 24. Este parca ireal si totusi se poate cumpara de anul viitor. Degeaba am incerca sa ii facem o prezentare. Doar urmariti filmul care spune totul. Este prezentat pe 30 august 2016 fiind filmat la lucru intr-o ferma din Kentucky USA in iunie 2016.

Mult succes ca femieri intr-o lume a viitorului de astazi!

Media

Ultima modificareMiercuri, 07 Septembrie 2016 13:01
Veterinarul Ferma

Informatii experte, scrise si verificate de medici veterinari, destinate unei bune informari a celor ce detin, exploateaza si iubesc animalele de ferma. 

Website www.ferma.veterinarul.ro

trclama pachet promo firme 600