Logo
Imprimă această pagină

Presarea lanii de oaie in baloti rotunzi, la o ferma din Austria

Un film despre presarea lanii in baloti rotunzi, realizat intr-o ferma din Austria a fost startul unei discutii ridicate de medicul veterinar Razvan Oachis pe pagina sa de pe o retea de socializarea. Filmul prezenta presarea lanii de oaie in baloti rotunzi. 

Descrierea filmului pe pagina de Youtube: "Functioneaza presarea lanii in baloti rotunzi si daca da,  cine o face? - Raspunsul la aceasta intrebare l-am gasit cu privire la ferma lui Roman Berger in Austria Superioara. O data pe an isi tunde cele 200 de oi merino. Cu presa rotunda Krone, un pachet Vario 1500, preseaza apoi lana in baloti rotunzi. Astfel, el poate economisi spatiu pentru colectia de lana. Ni s-a permis sa insotim aceasta utilizare neobisnuita cu aparatul foto."

Medicul veterinar, Razvan Oachis: 

Prezinta o idee, balotarea lanii ca metoda de pastrare, intr -o ferma din Austria. 25 de hectare de teren ,200 de oi Merinos, si acesti fermieri au ce pare de necrezut, utilaje de ultima generatie, ferma de revista, totul lucrand doar in familie.

Media

  • Ustensile necesare: Nespecificat
  • Activitate necesita specializare?: Nespecificat
  • Recomandarea noastra: Saloane de ingrijire
logo euroveterinarian
2009 - 2018 © Revista Veterinarul FERMA & Asociatia Euroveterinarian
Toate drepturile rezervate. Copierea, distribuirea, transmiterea si folosirea neautorizata a materialelor de pe acest website sunt strict interzise fara acordul scris al Asociatiei Euroveterinarian. Responsabilitatea privind continutul materialelor revine autorilor. Toate materialele de pe acest website sunt protejate de Legea privind drepturile de autor.